Sabo, F. N. (2024). Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790
Sabo, Filip Nikola. "Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790
Sabo, Filip Nikola. "Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790
Sabo, F. N. (2024). 'Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790
Sabo FN. Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790
F. N. Sabo, "Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790