Jozić, M. (2023). Utjecaj vrste i količine mikrovlakana na obradivost mikroarmiranog betona (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:337463
Jozić, Marija. "Utjecaj vrste i količine mikrovlakana na obradivost mikroarmiranog betona." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:337463
Jozić, Marija. "Utjecaj vrste i količine mikrovlakana na obradivost mikroarmiranog betona." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:337463
Jozić, M. (2023). 'Utjecaj vrste i količine mikrovlakana na obradivost mikroarmiranog betona', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:337463
Jozić M. Utjecaj vrste i količine mikrovlakana na obradivost mikroarmiranog betona [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:337463
M. Jozić, "Utjecaj vrste i količine mikrovlakana na obradivost mikroarmiranog betona", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:337463