prikaz prve stranice dokumenta Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela

Drlić, Branimir
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek
Zavod za geotehniku, prometnice i geodeziju

Citirajte ovaj rad

Drlić, B. (2024). Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:051521

Drlić, Branimir. "Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:051521

Drlić, Branimir. "Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:051521

Drlić, B. (2024). 'Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, citirano: 01.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:051521

Drlić B. Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 01.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:051521

B. Drlić, "Poboljšanje svojstava stabilizacijskih mješavina dodatkom drvnog pepela", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:051521

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.