prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju

Sabo, Filip Nikola
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek
Zavod za materijale i konstrukcije

Citirajte ovaj rad

Sabo, F. N. (2024). Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790

Sabo, Filip Nikola. "Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790

Sabo, Filip Nikola. "Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790

Sabo, F. N. (2024). 'Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790

Sabo FN. Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790

F. N. Sabo, "Utjecaj različitog udjela recikliranih karbonskih mikrovlakana u mortu na njegova svojstva u svježem stanju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:624790

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.