Kovač, D. (2021). Toplinska svojstva betona s košticama voća (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:855543
Kovač, Denis. "Toplinska svojstva betona s košticama voća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:855543
Kovač, Denis. "Toplinska svojstva betona s košticama voća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:855543
Kovač, D. (2021). 'Toplinska svojstva betona s košticama voća', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:855543
Kovač D. Toplinska svojstva betona s košticama voća [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:855543
D. Kovač, "Toplinska svojstva betona s košticama voća", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:133:855543